Interesse om om geheel vrijblijvend een ondernemersavond bij te wonen?

Bestuur

De Ondernemerskring Midden-Gelderland bestaat uit een actief en betrokken bestuur. Alle bestuursleden beschikken over een groot netwerk en kennis van zaken. Zij zetten zich graag in voor een sprankelend ondernemersklimaat in het gebied rond de Neder-Rijn.

Voorzitter

Johan Peters (ONS Accountants & ONS Belastingadviseurs)

  • OKMG is voor iedereen een mogelijkheid om in ontspannen sfeer contacten te leggen, kennis op te doen en zo waardevolle verbindingen te leggen naar politiek, maatschappij en mede-ondernemers. Ik voel mij thuis bij OKMG vanwege het persoonlijke karakter; het massale van sommige andere ondernemersverbanden kennen wij gelukkig niet. Als uw voorzitter wil ik me er graag voor inzetten om dat unieke karakter te behouden! –

Secretaris

Tjerk Koopmans (Jacobs Heteren BV)

  • Samen sterk, met elkaar sparren en vooral gezellig

Penningmeester

Anton Peters (Everts & Weijman Groenvoorzieningen BV)

  • Een vriendschap die gebaseerd is op zakendoen is beter dan zakendoen gebaseerd op vriendschap.-

Bestuurslid

Sjoerd Delsink  (Delsink Auto’ s)

  • Het verbeteren en in stand houden van de contacten met andere ondernemers in de regio op een prettige en gezellige manier –

Bestuurslid

John van Haren (ARBO Opleidingscentrum)

  • Het is “net werken”, maar wel heel gezellig. –

Bestuurslid

Karel Hooijer (Hooijer Renkum BV)

  • OKMG is de verbindende factor tussen ondernemers boven en onder de rivier. Elkaar op gezette tijden (in)formeel te ontmoeten  geeft een positieve bijdrage aan ieders ondernemerschap. –

Bestuurslid

Maritha Verkuijl (Advocaat)

  • De OKMG is een informele club met bevlogen en betrokken ondernemers. Er wordt elkaar wat gegund. De leden schromen niet om hun kennis en ervaring met elkaar te delen. Met mijn bestuurslidmaatschap probeer ik ook mijn steentje daaraan bij te dragen –

Activiteiten agenda

maandag 11/03 : Algemene ledenvergadering + Presentatie FIOD

De Presentatie wordt verzorgd door Joost Boersma uit Zevenaar. Een man die 25 jaar als rechercheur en hulpofficier van justitie bij de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) werkte. De dienst komt in actie als er een vermoeden bestaat van grootschalige fraude. Vorig jaar ging Joost Boersma met pensioen, maar stilzitten is niets voor hem. Met gevoel voor publiciteit stelde hij de presentatie 'De FIOD belt aan!' samen en ging ermee de boer op. Met inachtneming van zijn geheimhoudingsplicht.

zondag 14 april - Autorally

Beste clubleden;

In 1963 werd ons onderwerp al bezongen door The Three Jacquets (wij weten het voor sommige van voor hun tijd), ’t autootje!

Wij gaan niet zingen of een karaoke evenement houden maar wel gebruik maken van het autootje, namelijk op een nieuw extra toegevoegd evenement de autorally 2019.

Deze zal worden gehouden op zondag 14 april 2019 en is geheel vrijwillig samengesteld door ons clublid Marjo Matser waarvoor onze dank.

Het belooft een mooie route te worden, door diverse gedeelten van ons mooie land, met hier en daar een leuke opdracht om er een competitief element aan toe te voegen. En ook een heel leuk als gezinsevenement.

Er zal worden gestopt op diverse locaties. De start vindt plaats bij de Westerbouwing, voor lunch en koffie De Bongerd in Heteren en we eindigen de dag bij Campman waar we met zijn allen een diner in buffet vorm zullen nuttigen.

Een oldtimer is niet nodig. Elk voertuig kan worden gebruikt, echter wij raden aan om niet voor paard en wagen te kiezen omdat de dag dan wel heel lang gaat duren.

U kunt samen met uw partner, gezinsleden of vrienden deelnemen aan dit evenement. Heeft u een 1-persoons lidmaatschap dan zal er voor uw partner en kinderen ouder dan 12 jaar een bedrag van € 40,-  in rekening worden gebracht. Voor kinderen jonger dan 12 jaar € 20,- per kind.

Waarom nu al deze uitnodiging?
Vanwege de voorbereidingen en de afwijkende datum zouden we nu al graag weten op hoeveel deelnemers wij kunnen rekenen. Dus: geef u snel op; uiterlijk 20 februari 2019.

Indien u niet wenst deel te nemen aan de rally, kan u ook aansluiten bij Campman rond de klok van 17:30 uur.

Namens de evenementen commissie: Johan Bosman, Franck Campman, Judit Hasper en John van Haren.

maandag 13 mei - Businessavond of bedrijfsbezoek
maandag 3 juni - Zomerbarbecue
vrijdag 30 augustus - 40 jaar Hooijer Renkum BV
september - Gezamenlijke businessavond
maandag 7 oktober - Businessavond
maandag 4 november - Businessavond
donderdag 12 december - Lunchtafel