Interesse om om geheel vrijblijvend een ondernemersavond bij te wonen?

Contact

Secretariaat
Gerline de Nie
Postbus 2
6666 ZG Heteren
M 06-51360707
Post@ondernemerskringmiddengelderland.nl

3 + 3 =

Activiteiten agenda

maandag 11/03 : Algemene ledenvergadering + Presentatie FIOD

De Presentatie wordt verzorgd door Joost Boersma uit Zevenaar. Een man die 25 jaar als rechercheur en hulpofficier van justitie bij de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) werkte. De dienst komt in actie als er een vermoeden bestaat van grootschalige fraude. Vorig jaar ging Joost Boersma met pensioen, maar stilzitten is niets voor hem. Met gevoel voor publiciteit stelde hij de presentatie 'De FIOD belt aan!' samen en ging ermee de boer op. Met inachtneming van zijn geheimhoudingsplicht.

zondag 14 april - Autorally

Beste clubleden;

In 1963 werd ons onderwerp al bezongen door The Three Jacquets (wij weten het voor sommige van voor hun tijd), ’t autootje!

Wij gaan niet zingen of een karaoke evenement houden maar wel gebruik maken van het autootje, namelijk op een nieuw extra toegevoegd evenement de autorally 2019.

Deze zal worden gehouden op zondag 14 april 2019 en is geheel vrijwillig samengesteld door ons clublid Marjo Matser waarvoor onze dank.

Het belooft een mooie route te worden, door diverse gedeelten van ons mooie land, met hier en daar een leuke opdracht om er een competitief element aan toe te voegen. En ook een heel leuk als gezinsevenement.

Er zal worden gestopt op diverse locaties. De start vindt plaats bij de Westerbouwing, voor lunch en koffie De Bongerd in Heteren en we eindigen de dag bij Campman waar we met zijn allen een diner in buffet vorm zullen nuttigen.

Een oldtimer is niet nodig. Elk voertuig kan worden gebruikt, echter wij raden aan om niet voor paard en wagen te kiezen omdat de dag dan wel heel lang gaat duren.

U kunt samen met uw partner, gezinsleden of vrienden deelnemen aan dit evenement. Heeft u een 1-persoons lidmaatschap dan zal er voor uw partner en kinderen ouder dan 12 jaar een bedrag van € 40,-  in rekening worden gebracht. Voor kinderen jonger dan 12 jaar € 20,- per kind.

Waarom nu al deze uitnodiging?
Vanwege de voorbereidingen en de afwijkende datum zouden we nu al graag weten op hoeveel deelnemers wij kunnen rekenen. Dus: geef u snel op; uiterlijk 20 februari 2019.

Indien u niet wenst deel te nemen aan de rally, kan u ook aansluiten bij Campman rond de klok van 17:30 uur.

Namens de evenementen commissie: Johan Bosman, Franck Campman, Judit Hasper en John van Haren.

maandag 13 mei - Businessavond of bedrijfsbezoek
maandag 3 juni - Zomerbarbecue
vrijdag 30 augustus - 40 jaar Hooijer Renkum BV
september - Gezamenlijke businessavond
maandag 7 oktober - Businessavond
maandag 4 november - Businessavond
donderdag 12 december - Lunchtafel