Interesse om om geheel vrijblijvend een ondernemersavond bij te wonen?

Contact

Secretariaat
Gerline de Nie
Postbus 2
6666 ZG Heteren
M 06-51360707
Post@ondernemerskringmiddengelderland.nl

2 + 15 =

Activiteiten agenda

maandag 17 september gezamenlijke businessavond

Spreker Florian Dirkse

Nadere informatie volgt!

Zaterdag 22 september 2018 Auto Rally

Beste clubleden;

In 1963 werd ons onderwerp al bezongen door The Three Jacquets (wij weten het voor sommige van voor hun tijd), ’t autootje!

Wij gaan niet zingen of een karaoke evenement houden maar wel gebruik maken van het autootje, namelijk op een nieuw extra toegevoegd evenement de auto rally 2018.

Deze zal worden gehouden op zaterdag 22 september en is geheel vrijwillig samengesteld door ons clublid Marjo Matser waarvoor onze dank.

Het belooft een mooie route te worden, door diverse gedeelten van ons mooie land, met hier en daar een leuke opdracht om er een competitief element aan toe te voegen.

Er zal worden gestopt op diverse locaties. De start vindt plaats bij de Westerbouwing, voor lunch en koffie De Bongerd in Heteren en we eindigen de dag bij Campman waar we met zijn allen een diner in buffet vorm zullen nuttigen.

Elk voertuig kan worden gebruikt, echter wij raden aan om niet voor paard en wagen te kiezen omdat de dag dan wel heel lang gaat duren.

U kunt samen met uw partner deelnemen aan dit evenement, echter indien u een 1 persoons lidmaatschap heeft zal er voor uw partner een bedrag van € 40,-  in rekening worden gebracht .

Indien u niet wenst deel te nemen aan de rally, kan u ook aansluiten bij het diner bij Campman rond de klok van 17:30 uur.

Namens de evenementen commissie.

 

donderdag 11/10 middag-/avondprogramma vanaf 16.00 uur

Nadere informatie volgt!

maandag 05/11 Businessavond vanaf 17.30 uur

Nadere informatie volgt!

donderdag 13/12 Lunchtafel 12.00 - 13.30 uur

Nadere informatie volgt!