Interesse om om geheel vrijblijvend een ondernemersavond bij te wonen?

Contact

Secretariaat
Gerline de Nie
Postbus 2
6666 ZG Heteren
M 06-51360707
Post@ondernemerskringmiddengelderland.nl

7 + 12 =

Activiteiten agenda

maandag 05/11 Bedrijvenbezoek aan Hoogakker Heteren en Hasper Natuursteen

Beste leden, wij nodigen u uit voor een rondje Poort van Midden Gelderland. Ook ditmaal openen een aantal leden hun deuren om u een kijkje te laten nemen in het hart van hun onderneming.

Een drietal ondernemers wil u uitnodigen voor de businessavond van 5 november.We zullen starten bij Hasper Natuursteen waar u van harte welkom bent vanaf 17:00 uur, hier kunt u kennis maken met een echt ambacht, namelijk het steenhouwen. Een eeuwenoude traditie die Obelix (van Asterix &) in de Romeinse tijd al beheerste. Echter de techniek heeft niet stil gestaan en dit kunt u ervaren tijdens een rondgang. U kunt de modernste CNC gestuurde machine bekijken die, volledig autonoom, de mooiste natuursteen producten maakt. Tijdens het bezoek krijgt iedereen de gelegenheid om onder professionele begeleiding van een vakleraar, natuursteen te bewerken. Dit nog op de traditionele manier, gewoon met hamer en beitel. Voor de inwendige mens wordt natuurlijk gezorgd. Tijdens dit eerste bezoek zal clublid Adrie Bal zijn passie voor het roken van vis demonstreren. Ook dit wordt op traditionele wijze gedaan en is gelijk het voorgerecht van het avondvullend programma.

Na dit voortreffelijke voorgerecht vervolgen wij onze ontdekkingstocht over het industrieterrein. FineVita, een nieuw clublid, wil zich graag aan u voorstellen. FineVita is een bedrijf dat een vernieuwde vorm van uitvaartverzorging heeft ontwikkeld. Kleinschalig en persoonlijk. Tijdens het bezoek zal er uitleg worden gegeven over de opzet van de organisatie en kunt u kennis maken met de locatie.

Na dit bezoek gaan we met ons allen naar Aannemersbedrijf Hoogakker. Hier krijgt u ook een uitgebreide rondleiding door het bedrijf. Rond 20:00 uur zal daar dan het buffet worden geopend, natuurlijk verzorgd door Buitenpoort Catering. De rest van de avond kan dan worden gebruikt om te netwerken, of gewoon om deze avond te evalueren. De sluiting van de avond zal rond 22:00 uur zijn.

Wij hopen u te mogen begroeten op 5 november.

Namens de evenementencommissie.

donderdag 13/12 – Lunchbijeenkomst Social Media - Maritha Verkuijl en Dinotra Heymans
maandag 14/01 : Netwerkborrel
donderdag 07/02 : Lunchtafel
maandag 11/03 : Algemene ledenvergadering
zondag 14 april - Autorally
maandag 13 mei - Businessavond of bedrijfsbezoek
maandag 3 juni - Zomerbarbecue
vrijdag 14 juni - 40 jaar Hooijer Renkum BV
september - Gezamenlijke businessavond
maandag 7 oktober - Businessavond
maandag 4 november - Businessavond
donderdag 12 december - Lunchtafel