Renkum heeft sinds woensdag 30 mei een eigen glossy: Renkum Op Papier. Een zusje van het magazine Oosterbeek belééft! De feestelijke lancering vond plaats in Restaurant Campman. Renkum Op Papier is een uitgave van Ondernemersvereniging Renkum Centrum. Ondernemerskring Midden-Gelderland laat zich in het nieuwe blad voor Renkum en directe omgeving ook zien. Zowel via advertenties van afzonderlijke leden als verhalen. Goed om te zien dat wij daarmee aantonen in te kunnen springen op actuele ontwikkelingen, en daar oog voor te hebben.

Anton Peters (Everts & Weijman) en Marten van Lubek (Elektrotechniek Bosman) vertellen bijvoorbeeld over de ontwikkelingen en meerwaarde van de Ondernemerskring. Karel Hooijer vertelt over zijn eigen bedrijf.

Renkum Op Papier is net als Oosterbeek beleeft! ontwikkeld door Egbert Sloet van Oldruitenborgh.
De Renkumse glossy heeft een oplage van 1000 exemplaren. Kostprijs is 4,95 euro. Verkooppunten: Bruna Renkum, Albert Heijn en Plus supermarkt. Het blad verschijnt naar verwachting tweemaal per jaar.

Meer informatie, bijvoorbeeld over advertentietarieven, via: info@renkumoppapier.nl