OKMG goes ‘wild’

De voorlaatste activiteit van dit ondernemende jaar stond maandagavond 4 november helemaal in het teken van ‘wild’. De leden konden in Restaurant Campman genieten van heerlijke wildgerechten, uitgeserveerd door team Campman.

De insteek van deze herfstige avond is simpel doch eenvoudig: pak een drankje, ga in gesprek en geniet van het eten. Gewoon relaxed, zonder een verder inhoudelijk programma. De opkomst is prima. Bijna 60 leden hebben zich aangemeld.

Voorzitter Johan Peters heet iedereen van harte welkom: “Ik wens u allemaal een genoeglijke ‘wilde’ avond. Geniet ervan.” Na dit ontspannen openingswoord, een lekkere ‘wild starter’ en met een openingsdrankje in de hand zoekt iedereen elkaar op en babbelt/netwerkt er vrolijk op los.

Campmankeuken
Je staat er als gast waarschijnlijk nooit bij stil, maar zo’n buffet komt niet zomaar op tafel. Daar zit veel voorwerk aan vast. Terwijl de leden ondertussen genieten van het gebodene brengt de verslaggever een bezoekje aan het hart van het restaurant: de keuken. Chef-kok Bert is, samen met zijn collega’s, niet alleen bezig het buffet voor OKMG voor te schotelen, er zijn ondertussen ook gewoon gasten in het restaurant die een keuze uit de menukaart maken. Kortom, het is een drukte van belang in de keuken.

Schotland
Ondanks die zo typische keukenhectiek vindt Bert toch nog even tijd om wat meer te vertellen over de ‘wildkeuze’ van deze avond: “Het wild is afkomstig uit Schotland. Via een groothandel uit De Klomp kopen wij dit weer in.” In vogelvlucht somt hij op wat we in het buffet aantreffen: “Een wild zwijn coppa, pompoensoep, hertenstoof, hertenrugfilet, wild zwijn biefstuk en gedroogde hertenham.” Enthousiast wijst hij nog op de stoofpeertjes en de zoete Hollandse cranberrycompote. Ook de vers gekookte spruitjes vallen goed in de smaak, merkt hij.

Martin Vreman
Tot slot is er nog een nieuwtje. Martin Vreman is voor het eerst namens de Rabobank Arnhem en Omstreken aanwezig. Martin is Accountmanager MKB en heeft natuurlijk in de dagelijkse praktijk veel van doen met ondernemers. Martin: van harte welkom bij OKMG! Veel plezier tijdens de activiteiten.

Volgende activiteit, de laatste van 2019: donderdag 12 december. Lunchtafel van 12.00 – 13.30 uur. Thema: belastingmaatregelen 2020. Kijk ook alvast op de site naar de data van de activiteiten voor 2020!

Geschreven door Feike Klomp