De laatste activiteit van OKMG in 2019 was een hele bijzondere. In een heuse tipitent kregen de leden op donderdag 12 december niet alleen een smakelijke lunch voorgeschoteld, ze werden ook bijgepraat over de belastingmaatregelen voor 2020. Gastheer was deze keer Watergoed in Valburg.

In zijn toespraak laat voorzitter Johan Peters weten dat dit de laatste lunchbijeenkomst is. De praktijk leert namelijk dat het voor veel leden lastig is om midden op de dag tijd hiervoor tijd vrij te maken. Als ondernemer zit je toch vaak in de ‘werkflow’. Dus voor 2020 richt de activiteitencommissie zich vooral op avondactiviteiten, benadrukt de voorzitter.

Vandaag leggen Herold van Vessem en Paul Willemsen namens ONS.accountants belastingadviseurs in heldere taal uit welke ontwikkelingen er te verwachten zijn op belastinggebied. Voor veel ondernemers misschien droge kost, maar het blijft natuurlijk wel belangrijk om goed op de hoogte te zijn. Om de leden verder op weg te helpen delen Herold en Paul hand-outs uit met de belangrijkste belastingwijzigingen op een rij.

Na deze uiteenzetting is het tijd voor napraten en verder genieten van de lunch. Het jaar zit er alweer op. Op naar 2020. Kijk voor meer informatie over de activiteiten op de website of hou de mailbox goed in de gaten.

Het bestuur wenst jullie fijne feestdagen, een veilig uiteinde en een spetterend 2020. Veel succes met jullie onderneming het komende jaar!

Tekst: Feike Klomp Tekst (www.feikeklomp.nl)
Fotografie: Willanka van Roekel (www.willankafotografie.nl)