Beste leden,

Zoals wij al eerder aan u hebben bericht, liet de gezondheid van erelid Rob Lindner in de afgelopen periode veel te wensen over. Desondanks waren de berichten rondom zijn voorzichtige herstel wel degelijk hoopgevend. Wij zijn dan ook erg geschrokken van het bericht wat wij zojuist ontvingen: Rob, die op 12 oktober 82 jaar zou zijn geworden, is op 8 september j.l. overleden.

Na het samengaan met ondernemersvereniging De Veluwezoom uit Wageningen, waar Rob erelid was, leerden wij Rob goed kennen. Rob en zijn Nel waren samen vrijwel altijd aanwezig op de bijeenkomsten van OKMG. Rob was enthousiast, aimabel en had een erg toegankelijke persoonlijkheid. Ondanks zijn fysieke beperkingen was hij strijdbaar en probeerde hij ook zoveel mogelijk mee te doen met alle activiteiten. En wanneer dat eens even niet lukte, was er altijd Nel die dit voor hem oploste. Wij vinden het fijn dat we Rob in ons midden hebben gehad en zullen hem enorm missen.

Wij wensen Nel, de kinderen, hun partners en de kleinkinderen heel veel sterkte met het verlies van Rob. Wij hopen dat de warme herinneringen die zij (net als wij) aan Rob hebben, hun tot troost en steun mogen zijn.

Het bestuur van OKMG

PS: Vanzelfsprekend zullen wij namens OKMG op respectvolle wijze onze deelneming overbrengen aan de familie Lindner. Vanwege de corona maatregelen is aanwezig zijn op de uitvaart van Rob, die in beslotenheid moet plaatsvinden, niet mogelijk. Wanneer u ook individueel de famiie Lindner zou willen condoleren, dan kunt u dit schriftelijk doen via het correspondentieadres Hofrustlaan 44, 6721 TB in Bennekom.