Interesse om om geheel vrijblijvend een ondernemersavond bij te wonen?

Activiteiten agenda

maandag 3 juni - Zomerbarbecue

Dit jaar gaan we iets spectaculairs beleven in Zetten

Wij zijn van harte welkom

SETHONE, deze naam stamt uit de middeleeuwen en betekent Zetten. Hiermee geven wij aan dat we alles vanuit de oorsprong doen.

Het idee is geboren om vanuit een authentiek winkelpand aan de Hoofdstraat 19a in Zetten een cateringbedrijf te starten waarbij we de productie aan de straat, dus in het zicht hebben. Al onze pakketten en arrangementen bestaan uit uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten, waarbij we circa 90% zelf produceren. Onze kernwoorden zijn; Ambacht, Authenticiteit en Ambiance.

Evenementen, barbecues, buffetten, lunches, workshops maar ook de complete invulling van uw feest en het stukje totaalcatering behoren tot onze diensten, hierin gaan we ver waarbij we (bijna) elke wens realiseerbaar achten.

   

Het leuke en onderscheidende concept wordt grotendeels gedragen door een team van jonge energieke mensen, die houden van hun job en waarbij het ‘ambacht’ er vanaf druipt. Voor wat betreft onze vleesproductie, hierin gaan we op dezelfde wijze als onze overburen, de Vleeschhouwerij, te werk. Uniek dus.

De Vleeschhouwerij is reeds vijf jaar gevestigd in Zetten. Inmiddels genieten vele consumenten van de Smaak die hier wordt verkocht . Vlees zoals vlees bedoeld is. Puur!!.

Vlees met een goed verhaal verdiend deze aandacht. Dat is onze zienswijze.

Alles wat wij doen in de Vleeschhouwerij is zichtbaar. Met veel passie & beleving wordt alles onder uw toeziend oog bewerkt

Waar de Vleeschhouwerij stopt intern, gaan wij extern verder. Deze mooie vorm van samenwerken gaan we ook aan, met meerdere vers- en ambachtslieden in Zetten en omstreken.

vrijdag 30 augustus - 40 jaar Hooijer Renkum BV
september - Gezamenlijke businessavond
maandag 7 oktober - Businessavond
maandag 4 november - Businessavond
donderdag 12 december - Lunchtafel